tammikuu 10, 2017

Ryhmäliikuntatunnit


CROSSTRAINING/ TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Monipuolinen tunti, jossa yhdistyvät kehonhallinta, voima ja kestävyys. Tunti sisältää  koko kehoa kuormittavia liikkeitä ja on tämän johdosta  erityisen tehokas apu kunnon kohottamiseen ja kehon muokkaukseen. Tunti sisältää tekniikan opettelun ja tehokkaan vaihtelevan treenin.

 


KAHVAKUULA

Kahvakuula on treenivälineiden kuningas! Kahvakuulatunnilla kehitetään koko kehon lihasvoimaa ja samalla syke nousee. meillä peruskahvakuula-tunti, johon vastuksen määräät itse! Sopii niin aloittelijoille kuin jo tunneilla käyneille. Kaikki rohkeasti mukaan! Tunti on Voimalan alasalissa.

 


KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeily on monipuolisesti kuntoa ja fysiikkaa parantava liikuntamuoto, joka sopii kaikille. Erityisen hyvä kuntonyrkkeily on toimistotyötä sekä yksipuolista työtä  tekeville.


KUNTOSALI -KIERTOHARJOITTELU

Tule tutustumaan kuntosalilaitteisiin tai tule tosissasi treenaamaan tsempparin avulla.

Tunnilla ohjataan ja opastetaan laitteisiin ja tsempataan ne viimeiset toistot! Tunti on monipuolinen, kaikkia lihasryhmiä kuormittava kuntosaliharjoittelu,  personaltrainerin  opastuksella liikkeet tulee tehtyä oikein ja tunti suunnitellaan niin, että isot lihasryhmät tulee kuormitettua jokaisen treenin yhteydessä.

Tehokas tunti, joka soveltuu kaiken kuntoisille treenaajille. Suositellaan erityisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta.PUMPPI

Monipuolinen lihaskuntotreeni, jossa jokainen lihasryhmä saa harjoitusta. Lisätehoa tuntiin saadaan painotangon ja käsipainojen avulla. Tunti ei sisällä askellusta tai hyppyjä.


SISÄPYÖRÄILY

Niille, jotka kaipaavat menoa ja meininkiä. Tunti, jossa hikeä pukkaa alusta loppuun. Tunti rakentuu lyhyistä intervalleista ja palautteluista. Tiukoilla intervalleilla saat sykkeen nousuun ja tunti kuluu kuin siivillä. Jos kaipaat vauhtia polkimiin ja jerkkua reisiin tämä on se tunti, jolle kannattaa tulla!


ZUMBA

Kokovartalon treeni musiikin tahtiin! Tunnin ominaispiirteenä on hauskuus, iloisuus ja energisyys!


-> Ryhmäohjaajat

-> Sähköinen ajanvaraus