kesäkuu 29, 2017

Personal trainer -palvelut

Anne Hakanen

Lisensioitu kuntosaliohjaaja ja personal trainer.

Liikunta on kulkenut elämässäni mukana aina jossain muodossa. Olen ratsastanut, juossut ja erityisesti toiminnallinen harjoittelu on se mun juttu! Kuntosaliharjoittelu on kulkenut elämässäni mukana 20 vuotta. Voimalassa ohjaan niin ryhmiä kuin yksittäisiä asiakkaita kohti liikunnan riemuja! Kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja omat voimavarat huomioiva ohjaaminen ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Haluaistiko tehdä elämäntavoissasi muutoksen? Onko sinulla terveydellisiä haasteita, liikkuvuudessa ongelmia, painonhallinnassa parannettavaa tai haluaisitko treenata tavoitteellisesti?

Tässä muutamia vaihtoehtoja, mistä lähteä liikkeelle:

  • Personal trainer -paketti 139€/ 1 kk.  Sisältää kuntosaliohjelman (8-12 vk:n välein päivitys), venyttelyohjeet, kausisuunnitelman sekä 2 yhteistä treeniä/kk.
  • Kattava yksilövalmennus  169€/kk . Kartoitetaan lähtötilanne ja tehdään tavoitteiden mukaiset suunnitelmat sekä mietitään missä valmennus toteutetaan: kotona , kuntosalilla, pururadalla ym. Sinä päätät! Valmennukseen kuuluu: alkukartoitus, lihaskunto- ja liikkuvuustestit, ryhtianalyysi, henkilökohtainen harjoitusohjelma, liikuntasuunnitelma (kausisuunnitelma) , ravinto-ohjaus, tarvittaessa ruokavalio, puhelin- ja sähköpostituki valmennuksen ajaksi sekä kuntosaliohjelma ja 2 yhteistä treeniä/kk.
  • Personal trainer -paketti kahdelle 50€/ hlö / kk. Tule ohjaukseen yhdessä kaverin kanssa. Paketti sisältää saliohjelman (joka on molemmille sama), venyttelyohjeet ja kausisuunnitelman sekä kaksi yhteistä treeniä/kk.
  • Kuntosaliohjelma 69€ / 1-jakoinen        
  • Kuntosaliohjelma 79€ / 2-3-jakoinen                                                                                                                                                
  • Ravinto-ohjelma  59 €. Sisältää ruokapäiväkirjan analysoinnin, henk.koht. kalorimäärän laadinnan, kirjallisen ravinto-ohjelman omien tavoitteiden mukaisesti, halutessa painokontrollin kerran viikossa, puhelintuen  (voimassa 2 kk).
  • Ryhmävalmennukset: Ryhmäläisille (4 tai useampi henkilö) laaditaan yhteinen tavoite ja harjoitusohjelma, myös tapaamiset tapahtuvat aina ryhmissä.

ENSIMMÄINEN TAPAAMINEN JA KONSULTOINTI ON AINA ILMAINEN! TÄLLÖIN KARTOITAMME LÄHTÖTILANTEEN JA KESKUSTELEMME JUURI SINUN TARPEISIISI PARHAITEN SOPIVASTA PAKETISTA.

Nousujohteinen ja järkevästi rakennettu ja ohjelmoitu harjoittelu yhdistettynä terveelliseen ja monipuoliseen ravintoon sekä hyvinvointiin ovat kaiken lähtökohta. Kannatan ja kannustan kohti pysyviä elämäntapamuutoksia nopeiden ja väliaikaisten tulosten sijaan. Paras palaute on tyytyväinen, kohti omia tavoitteita etenevä asiakas!

Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään yhdessä sinulle sopiva muoto kuntoilla.  Puhelinnumeroni on   041 5032 566. www.annehakanen.fi