kesäkuu 29, 2017

Personal trainer -palvelut

Anne Hakanen

Olen kouluttautunut kuntosaliohjaajaksi sekä personal traineriksi. Liikunta on kulkenut elämässäni mukana aina jossain muodossa. Olen ratsastanut, juossut ja erityisesti toiminnallinen harjoittelu on se mun juttu! Kuntosaliharjoittelu on kulkenut elämässäni mukana 20 vuotta. Voimalassa ohjaan niin ryhmiä kuin yksittäisiä asiakkaita kohti liikunnan riemuja! Kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja omat voimavarat huomioiva ohjaaminen ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Haluaistiko tehdä elämäntavoissasi muutoksen? Onko sinulla terveydellisiä haasteita, liikkuvuudessa ongelmia, painonhallinnassa parannettavaa tai haluaisitko treenata tavoitteellisesti?

Tässä muutamia vaihtoehtoja, mistä lähteä liikkeelle:

  • Personal trainer -ohjelma 80€ / 1 kk. Sisältää 1-3 jakoisen kuntosaliohjelman, kausisuunnitelman sekä 2-3 yhteistä treeniä.
  • Elämäntapamuutos -ohjelma. Pääset kohti omia tavoitteitasi suunnitelmallisesti. Valmennus sisältää kausisuunnitelman, tavoitteen mukaisen kuntosaliohjelman, ruokavalion, ohjatut treenit 3 krt / kk:ssa, lihashuolto -ohjeet sekä puhelintuen.Hinnat: 150 € / kk  (3 kk:n sopimus), 130 €/kk (6 kk:n sopimus) ja 110 € / kk:ssa (12 kk:n sopimus)
  • Kuntosaliohjelma 54€ / 1 tai 2 -jakoinen, sis. lähtötason arvioinnin ja 8:n viikon kausisuunnitelman. Tehdään omien tavoitteiden mukainen kirjallinen kuntosaliohjelma, ensimmäinen treeni ohjatusti. (Ohjelman päivitys 8-12 vk:n kuluttua, 42 €).
  • Kuntosaliohjelma 69 € / sis. muuten samat kuin edellä, mutta ohjelma on 3-5 -jakoinen.
  • Ravinto-ohjelma  59 €, sis. henk.koht. kalorimäärän laadinnan, kirjallisen ravinto-ohjelman omien tavoitteiden mukaisesti, halutessa painokontrollin kerran viikossa, puhelintuen  (voimassa 2 kk).
  • Ryhmävalmennukset: ryhmävalennuksessa ryhmäläisille (2 tai useampi henkilö) laaditaan yhteinen tavoite ja yhteinen harjoitusohjelma, myös tapaamiset tapahtuvat aina ryhmissä.

Nousujohteinen ja järkevästi rakennettu ja ohjelmoitu harjoittelu yhdistettynä terveelliseen ja monipuoliseen ravintoon sekä hyvinvointiin ovat kaiken lähtökohta. Kannatan ja kannustan kohti pysyviä elämäntapamuutoksia nopeiden ja väliaikaisten tulosten sijaan. Paras palaute on tyytyväinen, kohti omia tavoitteita etenevä asiakas!

Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään yhdessä sinulle sopiva muoto kuntoilla.  Puhelinnumeroni on 041 5032 566.