joulukuu 19, 2016

Ryhmäohjaajat


Anne Hakanen

 

 

Olen valmistunut kuntosaliohjaajaksi ja tällä hetkellä opiskelen Personal traineriksi. Liikunta on kulkenut elämässäni mukana aina jossain muodossa. Olen ratsastanut, juossut ja erityisesti toiminnallinen harjoittelu on se mun juttu! Kuntosaliharjoittelu on kulkenut elämässäni mukana 20 vuotta. Voimalassa ohjaan niin ryhmiä kuin yksittäisiä asiakkaita kohti liikunnan riemuja! Kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja omat voimavarat huomioiva ohjaaminen ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita.

 


Anu Jalonen

Minun astangapolku on alkanut vuonna 2009, joka on vienyt minut aina Intiaan Mysoreen asti opiskelemaan KPJAYI:n kanssa Astangajooga-instituuttiin Sharath Joisin oppilaana. Astangan lisäksi minulla on vuosien kokemus meditaatiosta sekä energiatyöskentelystä ja vahvuuteni onkin läsnäolo!

 


Annika Järvinen

Olen 26-vuotias aktiiviliikkuja. Olen noin 20 vuotta pelannut jääkiekkoa, tänä vuonna SM-tasolla. Oheisharjoitteluun kuuluu tietenkin kuntosali ja lenkkeily. Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2012. Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja kuusi vuotta.

 


Tiina Kudjoi

Olen ohjannut Zumba-tunteja vuodesta 2010 lähtien. Olen käynyt kaikki Zumba-koulutukset ja alan tuntemusta olen hakenut myös ulkomailta. Ominaispiirteinä on hauskuus ja iloisuus sekä energisyys. Tule nauttimaan mukaansatempaavista rytmeistä ja liikunnan riemusta. Minun tunneilta poistut hymy huulessa! Tunneilla nähdään!

 


Hannu Kurittu

Minulla on pitkä ura liikunnan parista. Olen toiminut liikunnan opettajana sekä valmentajana mm. yleisurheilussa, pesäpallossa ja jääkiekossa. Voimalassa valmennan senioriryhmää vahvalla ammattitaidolla ja lempeällä otteella. Ryhmään ovat kaikki seniorit tervetulleita!

 


Raimo Lamminen

Ohjaan voimalassa sisäpyöräilyä. Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta ja kokemusta löytyy kamppailu-urheilusta, kuin marathonien juoksusta, triathlonista ja viimeisimpänä intohimona swimruntapahtumista.  Liikunta-alalta ohjaaja kokemusta on kertynyt kuntosaliohjaamisesta, kuntonyrkkeilystä ja sisäpyöräilystä. Tavoitteena minulla on antaa Voimalassa ihmisille mukavia ja hikisiä hetkiä liikunnan parissa.


Mari Mäkitalo

Olen liikuntaneuvoja ja personal trainer, jonka intohimona on ihmisten liikuttaminen ja liikunta monipuolisesti ylipäätään. Omaa liikuntataustaa löytyy kaiken maailman palloilulajeista punttitouhuihin. Ryhmäliikuntaohjaajaksi hairahduin monien sattumien kautta. Tunneilla minulle on tärkeintä rento ja rehti (hyvin usein myös tosi hikinen) meininki ja kaikenlaiset liikkujat otan kunnialla vastaan tunneilleni! Tervetuloa, tehdään yhdessä hyviä liikuntahetkiä!


Jaana Pajunoja

Olen iloinen ja positiivinen nakkilalainen, joka on kuntosalilla treenannut aktiivisesti vuodesta 2004. Kilpailutaustaakin löytyy 11 vuoden ajalta niin bodyfitneksessä kuin voimannoston parissa. Tunnit tulevat olemaan täynnä iloista meininkiä ja totista treeniä sopivassa suhteessa! Kaikki rohkeasti kokeilemaan!

 


Saana Pyhäjärvi

Opiskelen tällä hetkellä Eerikkilän liikuntaopistolla liikunnan ammattitutkintoa. Muiden ihmisten hyvinvointi on sydämen asia ja siksi hakeuduin liikunnan alalle. Olen entinen kilpakävelijä, joskin lopettanut aikoja sitten lajin rankkuuden takia. Nykyään olen kaikkiruokainen harrastaja, joten tykkään tehdä kaikkea missä pääsee liikkeelle. Olen positiivinen, ihmiset huomioonottava sekä auktoriteettinen ohjaaja. Olen myös melko nauravainen ja eläväinen ihminen.


Jutta Vaahtio

Ohjaan voimalassa sisäpyöräilyä. Ammatiltani olen fysioterapeutti ja olen koko elämäni rakastanut liikuntaa ja sen tuomaa iloa. Ammattini puolesta liikunnan ohjaaminen eri muodoissa ja eri ryhmille on minulle tuttua. Fysioterapeuttina olen tottunut huomioimaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja soveltamaan liikuntaa eri tavoin. Ohjaajana minulla on tavoitteena saada hiki pintaan ja hymy huulille, sekä koen onnistuneeni kun asiakkaat ylittävät omat rajansa. Aikaisempaa ryhmäohjaaja kokemusta minulla on mm. Spinningistä, kahvakuulasta ja kuntonyrkkeilystä.


-> Viikko-ohjelma

-> Ryhmäliikuntatunnit

-> Sähköinen ajanvaraus