joulukuu 19, 2016

Ryhmäohjaajat


Anne Hakanen

 

Olen kuntosaliohjaaja, personal trainer ja hyvinvointivalmentaja.  Liikunta on kulkenut elämässäni mukana aina jossain muodossa. Olen ratsastanut, juossut ja erityisesti toiminnallinen harjoittelu on se mun juttu! Kuntosaliharjoittelu on kulkenut elämässäni mukana 20 vuotta. Voimalassa ohjaan niin ryhmiä kuin yksittäisiä asiakkaita kohti liikunnan riemuja! Kokonaisvaltainen, yksilöllinen ja omat voimavarat huomioiva ohjaaminen ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita.


Liisa Hietaoja

Moi! Olen Liisa Hietaoja ja pidän kaikesta liikkumisesta, mutta erityisesti ryhmien ohjaamisesta. Kokemusta on 15 vuoden ajalta, niin aikuisten kuin lasten ryhmistä. Mielestäni on tärkeää, että jokainen liike suoritetaan oikein, joten vasta-alkajatkin saavat huolellista opastusta. Tsemppihenkeä löytyy paljon, joten tervetuloa tunneilleni!

 

 


Annika Järvinen

Olen 26-vuotias aktiiviliikkuja. Olen noin 20 vuotta pelannut jääkiekkoa, tänä vuonna SM-tasolla. Oheisharjoitteluun kuuluu tietenkin kuntosali ja lenkkeily. Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2012. Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja kuusi vuotta.


 


Tiina Kudjoi

Olen ohjannut Zumba-tunteja vuodesta 2010 lähtien. Olen käynyt kaikki Zumba-koulutukset ja alan tuntemusta olen hakenut myös ulkomailta. Ominaispiirteinä on hauskuus ja iloisuus sekä energisyys. Tule nauttimaan mukaansatempaavista rytmeistä ja liikunnan riemusta. Minun tunneilta poistut hymy huulessa! Tunneilla nähdään!

 


Hannu Kurittu

Minulla on pitkä ura liikunnan parista. Olen toiminut liikunnan opettajana sekä valmentajana mm. yleisurheilussa, pesäpallossa ja jääkiekossa. Voimalassa valmennan senioriryhmää vahvalla ammattitaidolla ja lempeällä otteella. Ryhmään ovat kaikki seniorit tervetulleita!

 


Marko Nieminen

Omaan vahvan kokemuksen nyrkkeilystä vuodesta -84 alkaen. Olen edustanut Suomea n. 200 ottelussa kotimaassa ja maailmalla erilaisissa arvokilpailuissa (mm. EM ja MM ), ja voittanut mm. Suomen mestaruuden 4 kertaa, Pohjoismaiden mestaruuden sekä kansainvälisiä turnausvoittoja. Ammatiltani olen erityisryhmien liikunnanohjaaja.

Kuntonyrkkeily on monipuolinen kunnon kohottaja ja lisäksi se on erityisen hauskaa! Tervetuloa!

 


Jaana Pajunoja

Olen iloinen ja positiivinen nakkilalainen, joka on kuntosalilla treenannut aktiivisesti vuodesta 2004. Kilpailutaustaakin löytyy 11 vuoden ajalta niin bodyfitneksessä kuin voimannoston parissa. Tunnit tulevat olemaan täynnä iloista meininkiä ja totista treeniä sopivassa suhteessa! Kaikki rohkeasti kokeilemaan!

 


Jutta Vaahtio

Ohjaan voimalassa sisäpyöräilyä. Ammatiltani olen fysioterapeutti ja olen koko elämäni rakastanut liikuntaa ja sen tuomaa iloa. Ammattini puolesta liikunnan ohjaaminen eri muodoissa ja eri ryhmille on minulle tuttua. Fysioterapeuttina olen tottunut huomioimaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja soveltamaan liikuntaa eri tavoin. Ohjaajana minulla on tavoitteena saada hiki pintaan ja hymy huulille, sekä koen onnistuneeni kun asiakkaat ylittävät omat rajansa. Aikaisempaa ryhmäohjaaja kokemusta minulla on mm. Spinningistä, kahvakuulasta ja kuntonyrkkeilystä.


-> Ryhmäliikuntatunnit

-> Sähköinen ajanvaraus